Valentijn hapjes en drankjes | Ligt de Valentijnsdruk bij jou ook zo hoog?  Laatste jaren is Valentijn steeds meer een commercieel feestje geworden. Maar niet bij ValentijnsMoment! Wij laten zien dat je met een kleine inspanning veel voor elkaar kunt krijgen. Hieronder vind je de lekkerste hapjes en drankjes om jouw Valentijn te verrassen. 

Onze top 8 Valentijn hapjes

valentijn hapjes  

1. Liefdes koekjes
Wist je dat Valentijnkriebels vaak gepaard gaan met bakkriebels? Zelf aan de slag gaan voor jouw Valentijn. Als je een goed basisrecept voor koekjes hebt kun je eindeloos variëren. Simpel om te maken en ó zó lekker. Maak het extra speciaal met een lieve boodschap erop. Van: jou. Voor: de liefste, leukste, knapste, beste Valentijn! 

valentijn hapjes   2. Liefdes cupcakes
We love cupcakes! Valentijnsdag draait om de liefde, liefde draait om lekkernijen. Zoetigheid is de perfecte manier om je liefde te tonen. Voor de finishing touch kun je de cupcakes voorzien van een cocktailprikker met de tekst: ‘I Love You’. Ook kun je de cupcakes versieren met marsepeinhartjes of -bloemen.
valentijn hapjes   3. Champagne Cocktail 
Valentijnsdag, een dag waar een mooie fles champagne niet mag ontbreken. Champagne is een ideaal Valentijnscadeau. Champagne schept een romantische sfeer en dat is wat jij wil! Begin of eindig je dag met een heerlijk glaasje bubbels. Om er een persoonlijke touch aan te geven kan je er een champagne cocktail van maken. Proost! 
valentijn hapjes   4. Candybar
Verras jouw Valentijn met love-snoepjes! Om de snoeptafel als één geheel te zien kun je de tafel versieren in een love-thema. In onze webshop vind je ballonnen, versiering en andere spulletjes die van jouw candybar een snoepwalhalla gaan maken. Eet je niet alles zelf op? 
valentijn hapjes   5. Sapjes Bar 
Is jouw Valentijn ook een #fitgirl? Kan je haar niet blij maken met chocolade, snoep of taart? Maak dan een sapjesbar in huis met allerlei vers fruit! Vergeet niet dat het Valentijnsdag is en geen #healthybeurs. Voeg er dus een vleugje romantiek aan toe. Versier de bar met rozenblaadjes en voilà, healthy en Valentijn gaan samen!
valentijn hapjes   6. Pinky Chandy Cocktail 
Is jouw Valentijn gek op pittig? En wil je iets pittigs serveren? Deze roze cocktail is een verrukkelijke combinatie van pink lemonade en sparkeling wine. Bekijk het hier recept
valentijn hapjes   7. Lovebroodjes 
Goed begin is het halve werk! Begin Valentijnsdag met een heerlijk ontbijt. Of toch lekker samen uitslapen? Begin dan de dag met een heerlijke lunch. Naast je versgeperste sinaasappelsap en croissant mag een broodje met heerlijk beleg natuurlijk niet ontbreken. Snij de broodjes in hartjes vormen en je ontbijt is omgetoverd tot een à la romantische ontbijt. Smakelijk eten! 
valentijn hapjes    8. Hartjestaart
Valentijnsdag is een feestdag. En een feestdag zonder taart is geen feestdag. Dus wil jij voor jouw Valentijn de ultieme Valentijnsdag verzorgen? Dan heb jij taart nodig. Maar ben je een ramp in de keuken? Of een beetje lui en gewoon geen zin om zelf een taart te bakken? Je kunt er ook gewoon een bestellen!