Een bridal shower is een opkomende hype en de ideale vervanging van een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Op vrijgezellenfeesten is er een overvloed aan alcohol, gegil en ander onkuis gedoe. Maar sommige vrouwen houden meer van een fatsoenlijk feestje. Voor hen is het belangrijk om gezellig samen te zijn met vriendinnen, te kletsen, lachen en een leuke middag te beleven. Dat allemaal zonder kater in de ochtend. Zo’n gezellig vrijgezellenfeest krijgt tegenwoordig de naam bridal shower.

Make My Moment is dé specialist om jouw vrijgezellenfeest naar een hoger niveau te tillen. De webshop bevat unieke producten die passen binnen verschillende themalijnen. Je vindt zeker een thema dat geschreven is op het lijf van de aanstaande bruid. Begint het ook al te kriebelen om een bridal shower te organiseren? Lees dan even verder of bekijk onze producten, tips en vrijgezellenfeest ideeën!

Uniek vrijgezellenfeest voor de Bride to Be!

Een bridal shower is pas echt onvergetelijk als er passende versiering is om het huis (of een andere locatie) mee aan te kleden. Op Make My Moment kun je naast versiering ook nog terecht voor de allerleukste bridal shower spelletjes en bridal shower cadeaus. Je vindt bij ons de meest unieke vrijgezellen activiteiten en spelletjes. Onze cadeautjes voor de bride to be zul je nergens anders tegenkomen dan hier. Alles is door ons ontworpen – je vindt het dus nergens anders!