Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Blog

Superheldenfeestje

Wil jij een Superhelden organiseren? Hier vind je alle tips en ideeën voor een Superhelden thema voor een kinderfeestje voor jongens en meisjes van 5 tot 10 jaar!

Vier de geboorte van jouw baby met een babyborrel of kraamfeest!

Kraamfeest Moment is dé webshop voor de organisatie van een compleet en origineel kraamfeest of babyborrel voor de geboorte van jullie zoon of dochter.

Hoe maak je slijm?

Zelf slijm maken is hartstikke populair onder kinderen en het maken ervan hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Op de vraag “Hoe maak je slijm?” zijn er meerdere antwoorden te vinden. Wij delen graag de recepten voor fluffy slijm, slijm maken zonder lijm en slijm maken met wasmiddel.

Zelf een tipi maken

Wanneer de zon schijnt vieren we liefst onze verjaardagen buiten. Bij een kinderfeestje is het ook heerlijk om lekker met de kinderen naar buiten te gaan. Er zijn veel verschillende activiteiten, spelletjes en thema’s die je buiten kan gebruiken tijdens een kinderfeestje.

Eenhoornhoorn met staart maken

Ben je van plan een unicornthema kinderfeestje te geven? Of ben je opzoek naar een leuke activiteit? Wil je eenhoorn dingen knutselen tijdens een eenhoornthema kinderfeestje of een leuke DIY eenhoorn activiteit? Zoek dan niet verder!

DIY: een Halloween lantaarn maken!

Op 31 oktober staat Halloween voor de deur! Op veel plekken in Nederland worden er griezelige accessoires en kleding uit de kast getrokken. Maar tijdens Halloween wordt er ook meer geknutseld. Om je goed voor te bereiden op 31 oktober hebben wij een leuk DIY-activiteit bedacht. Vandaag maken we een Halloween lantaren, leuk voor in de tuin of in huis!

Zelf een regenboogtaart maken!

Er is niets leukers dan zelf een taart maken. Daarom laten wij zien hoe zelf een regenboogtaart maakt voor je kinderfeest. Veel bakplezier!

Zelf een gezonde appelsiroop maken voor jouw kinderfeestje!

In veel sapjes in de supermarkt vind je veel ongezonde suikers. Daarom vinden wij het leuk om vandaag te laten zien hoe je ook zonder geraffineerde suikers een heerlijke appelsiroop kan maken!

Kinderfeest hapjes en drankjes

Tijdens een kinderfeestje kunnen een maaltijd en lekkere snacks natuurlijk niet ontbreken. Wanneer de kinderen mee eten met de lunch of tijdens het avondeten is het helemaal gezellig om iets feestelijks te bedenken in het thema van het feestje.