Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Over Make my Moment

Over Make my Moment

Make my Moment is in 2013 begonnen met de webshop van Babyshower Moment, al snel werden hier meerdere zusjes en broertjes uit geboren, als Kraamfeest Moment, Kinderfeest Moment, Trouwfeest Moment en Valentijns Moment. Ruim 10 jaar later hebben we besloten al deze momenten in een webshop samen te voegen.

Ons verhaal

Babyshower Moment is ontstaan doordat wij zelf beiden mama zijn, maar daarnaast nog zoveel meer… Wie houdt er niet van om op zijn tijd in de schijnwerpers te staan? Nog even alle aandacht op jezelf gericht, voordat alle aandacht naar de baby gaat. Tijdens de zwangerschap razen de hormonen door je lijf en lijkt het soms of de hele wereld op zijn kop staat. Enerzijds is dat gevoel heerlijk, anderzijds heb je als vrouw het gevoel dat je jezelf niet meer herkent. Waar is die sterke, independent vrouw gebleven?

Een 'mom to be' wil niet altijd alleen maar gezien worden als (aanstaande) mama, maar ook nog steeds als vrouw. Zij wil zich nog steeds mooi en sexy voelen. Op het einde van de zwangerschap is dit gevoel alleen meestal ver te zoeken. De buik begint echt in de weg te zitten en zij voelt zich soms net een opgeblazen olifantje. Dan kan de tijd tot aan de bevalling niet meer snel genoeg gaan. Op dit moment heeft de aanstaande mama het meer dan ooit nodig om alle ogen nog even op haar gericht te hebben, nog een keer in de spotlight te staan voordat ze het stokje overdraagt. Daarbij komen wij om de hoek kijken...

Een initiatief uit Amerika en hier inmiddels ook al enorm populair: de babyshower. Gooi alleen alle babyflesjes, badeendjes, knuffelbeesten en schattige baby versieringen maar overboord. Bij ons draait het helemaal om de mama. Wij laten haar zien hoe sexy, independent en verschikkelijk machtig je bent als zwangere vrouw. Alles draait tijdens onze babyshowers om de ‘mother to be’, zij staat bij ons op nummer 1.

Soon I will be a mother, but I will always stay a woman

Over Kraamfeest Moment

Kraamfeest Moment is dé webshop om een super origineel kraamfeest te organiseren. De shop is tot stand gekomen uit onze sterke overtuiging dat een kraamfeest de ultieme manier is om op een eigentijdse manier de kersverse baby te showen aan familie en vrienden. De ouderwetse aanpak van losse bezoekjes komt de rust van de pasgeboren baby en de nieuwe mama niet ten goede en past niet meer in het huidige tijdsbeeld. Een leuk uniek kraamfeest maakt een heerlijk samenzijn met al jouw geliefden mogelijk en geeft jouw vrienden en familie de kans om jullie nieuwe kindje te bewonderen.

Een kraamfeest organiseren neemt alleen best veel tijd in beslag, omdat je op allemaal verschillende plekken spullen moet kopen om een leuk kraamfeest te kunnen organiseren. Op onze webshop vind je complete pakketten en alle andere benodigdheden om jouw baby's eerste feestje een groot succes te maken!

Het ontstaan van Kraamfeest Moment

Na het succes van Babyshower Moment, waar alle aandacht nog even gericht is op de aanstaande mama, kon het vervolg, in de vorm van Kraamfeest Moment natuurlijk niet lang uitblijven. Na het feestje voor de moeder is het nu tijd voor het feestje voor de baby!

Het gemak van de pakketten van Babyshower Moment zorgde bij veel klanten voor een vraag naar pakketten voor een kraamfeest of babyborrel. Uit ervaring weten wij dat het vlak na de geboorte een hectische periode is en je vanwege alle zwangerschapshormonen nog niet alles op een rijtje hebt. Geen tijd meer, alleen maar bezig met de baby, zoveel nieuwe dingen te regelen. Hoe makkelijk is het dan om alles bij elkaar op één website te vinden, te bestellen en alleen nog maar te hoeven genieten van een geweldig feest voor de kleine. 

Het team van Kinderfeest Moment

Het creatieve team van Kinderfeest Moment bestaat uit een viertal dames (vlnr Mentha, Anneloes, Arline en Manon) met daarom heen al aardig wat ervaring op het gebied van kinderfeestjes in de doelgroep.

Ons verhaal

Bridalshower Moment is ontstaan omdat wij (en de meeste van onze vriendinnen) helemaal klaar zijn met die platte vrijgezellenfeestjes, waarbij de aanstaande in een raar pak en allerlei onzinnig opdrachten moet uitvoeren. Zo'n vrijgezellenfeest vinden degene die het organiseren misschien wel heel vermakelijk, maar is het voor degene die voor lul moet lopen en allerlei vreemden moet zoenen of met een sluier bovenop een stripper moet zitten niet altijd even leuk. Wij zijn van mening dat je dit soort partijtjes niet al je vriendinnen kan aandoen.

Een initiatief uit Amerika en hier inmiddels ook al een klein beetje bekend: de bridalshower. Een bridalshower is een heerlijk moment om samen met je vriendinnen te beleven. Samen alles voor de bruiloft uitzoeken, lekker kletsen en een overheerlijke high tea. Een moment om te beleven!

Soon I will get married and it will be the best day of my life

Over Trouwfeest Moment

Bridalshower Moment is dé webshop om een compleet en uniek trouwfeest te organiseren. Alle trouw themalijnen zijn op de website door ons ontworpen en geproduceerd. We willen ons onderscheiden door drie unieke thema's: Love, Yes I do en Just married. Hiermee leggen we niet alleen de focus op stelletjes die gaan trouwen, maar ook op getrouwde echtparen die hun huwelijk gouden huwelijk willen vieren. Iedereen die gaat trouwen of al getrouwd is en graag een trouwfeest wil organiseren hebben wij de perfecte trouwversieringen. Kies een thema dat past bij jullie gelegenheid. Op de website vind je originele trouwideeën, ideeën voor hapjes en nog voor meer!

Over Valentijns Moment

Valentijns Moment is dé webshop om je geliefde te verrassen met een uniek cadeau. Valentijnsdag is al jaren een begrip en het is natuurlijk heerlijk om je lover te verrassen of om zelf verrast te worden met een kado of beleving!

Dat kan anders en wij doen het dan ook anders!

Met Valentijns Moment willen wij ook een platform bieden aan iedereen die genoeg heeft van pluche beertjes en schattige hartjes. De liefde verklaren kan ook op een ludieke manier. In de webshop vind je onderscheidende producten en unieke producten.

Ons verhaal

Valentijns Moment is ontstaan omdat wij vinden dat het leuk is om verrast te worden of een cadeau te geven. Maar dan wel met een uniek of eigen (persoonlijk) verhaal.

Be my valentine!