Je bent uitgenodigd op een kraamfeest en je weet nog niet wat je wilt geven? Wij verzamelen hier de beste tips voor de meest originele en leuke kraamcadeaus voor de nieuwe baby.

Onze Top 10 Kraamcadeaus

leuke kraamcadeaus

1. Kraammand

Een kraammand is het nummer 1 kraamcadeau en dat is natuurlijk omdat het zoveel kleine cadeautjes bevat. De kerverse ouders kunnen dan elke dag een cadeautje uitpakken of gewoon lekker alles in één keer. Bij elk cadeautje kan je een klein verhaaltje of gedichtje schrijven. Klik hier voor onze kraammanden. Wil je weten hoe wij de kraammand inpakken en versturen? Bekijk hier de film.

leuke kraamcadeaus

2. Geboorteschilderij op canvas

Erg leuk voor in de babykamer. Zoek een schilderijtje uit dat past bij de baby. Helemaal gepersonaliseerd met de naam, de datum, het gewicht, de lengte of een andere leuke tekst. De canvassen zijn ook te bestellen in onze shop.

leuke kraamcadeaus

3. Babybordje

Een bordje van bijna onbreekbaar melamine, waar het kindje vele hapjes van zal eten. Leuk met de naam en eventueel geboortedatum erop. De bordjes zijn te bestellen in onze shop.

leuke kraamcadeaus

4. Slabbetje

De eerste hapjes gaan meestal niet in één keer de mond van je baby in. Er zijn dan ook veel slabbetjes nodig om de nodige etenswaar op te vangen. Zeker de slabbetjes met opvanggedeelte zijn erg handig. Kijk voor slabbetjes in onze shop.

leuke kraamcadeaus

5. Knuffel voor de baby

Een knuffel voor de nieuwe baby kies je met zorg. Het is toch het leukste als de baby jouw knuffel als favoriet uit kiest en overal mee naar toe sleept.

leuke kraamcadeaus

6. Babysit gezocht

Soms willen de ouders quality time voor zichzelf. Daarom moeten ze op zoek naar een babysit. Familie en vrienden kunnen daarom deze babysitbeurten gratis printen en cadeau doen. Zo kunnen de ouders eens ontsnappen van alle drukte in huis.

leuke kraamcadeaus

7. (New born) fotografie

Een prachtige professionele fotoshoot is natuurlijk heel belangrijk in deze periode. Zowel een fotoshoot van de zwangerschap als van de pasgeborene, de new born fotoshoot is een geweldig cadeau!

leuke kraamcadeaus

8. Luiertaart

De alltime favorite; een luiertaart ziet er niet alleen heel erg gezellig uit, maar is ook erg praktisch. De nieuwe mama heeft gelijk een flinke hoeveelheid luiers.

leuke kraamcadeaus

9. Kleding voor de baby

Een baby maakt minimaal 1 setje kleding per dag vies, meestal zijn het er meer. Een flinke voorraad kleertjes voor de nieuwe baby kan zeker geen kwaad. Zorg wel dat je niet te veel kleine maatjes geeft en houdt rekening met de seizoenen. Kijk voor kleertjes of schoentjes in onze shop.

https://www.youtube.com/watch?v=XpUe0W7-pFY&ab_channel=TheProudMistress

10. Stuur een kaartje

Altijd leuk om een kaartje te krijgen en de hele kamer mee te behangen. De nieuwe baby moet natuurlijk een heel plakboek vol krijgen. Bestel hier de kaartjes.

Heb je zelf een origineel idee voor leuke kraamcadeaus en wil je het met ons delen? Stuur ons een berichtje.