Valentijnscadeau | ‘Nee schat, ik hoef echt niks!’. Zegt jouw Valentijn dit ook? Lief bedoeld maar neem het niet te serieus. Valentijnsdag moet gevierd worden! En een Valentijnsdag zonder Valentijnscadeau? Dat kan natuurlijk niet. Dus ben jij op zoek naar een Valentijncadeau? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen. Wij hebben 10 originele cadeautips om jouw Valentijn te verrassen. 

Onze top 10 | Valentijnscadeaus  

Leukste valentijnsdag ideeën   1. Ring
Wil jij jouw Valentijn dit jaar echt verrassen? Dan geef je haar een ring! En nee, je hoeft niet meteen op je knieën. Vrijgezelle vrouwen dragen ook ringen! Met een ring als cadeau laat je pas echt zien wat zij voor jou betekent.
Leukste valentijnsdag ideeën   2. Bloemen
Een prachtige bos bloemen is misschien niet het meest originele cadeau. Maar wat nou als dit bosje bestaat uit rode rozen, met daarin witte rozen in de vorm van haar voorletter. Zó Instagram-waardig! Geen vrouw die dit niet zal posten. 
Leukste valentijnsdag ideeën   3. Lingerie 
Grote kans dat jij nog nooit lingerie hebt gekocht voor jouw Valentijn. Zonde. Vrouwen houden van lingerie! Valentijnsdag is de ultieme kans om lingerie te kopen voor jouw Valentijn. Kies wat jij mooi vindt. Jij moet er tenslotte naar kijken en onthoud, met rood scoor je altijd punten! Met zo’n cadeau ben je verzekerd van succes in de nacht die volgt.
Leukste valentijnsdag ideeën   4. Liefdesslot
Vereeuwig jullie liefde door middel van een liefdesslot. Een cadeau met een bijzondere achterliggende boodschap. Hoe schattig! Bevestig dit slot aan een brug, hek of andere bijzondere plek en gooi samen de sleutel weg. 
  5. Liefdes snoep
Wie houdt er niet van snoep? Juist ja, niemand. Valentijnsdag is de dag om je geliefde te trakteren op snoep. ValentijnsMoment biedt een ruim assortiment aan snoep, snoep en nog meer snoep. Speciaal voor jouw Valentijn!
Leukste valentijnsdag ideeën   6. Chocolade
Valentijnsdag zonder chocolade? Dat. Kan. Niet. Vrouwen en chocolade is hetzelfde als Julia en Romeo. Onafscheidelijk, maar soms ook wat met nodige issues. Zeker als jouw Valentijn toevallig elke maandag aan een nieuw dieet begint. Geen zorgen, tegen onze chocolade zegt niemand nee. 
Leukste valentijnsdag ideeën   7. ChampagneChampagne, hét feestdrankje voor bijzondere momenten! Valentijnsdag is een mooi excuus om samen met jouw Valentijn een fles champagne open te trekken. Vier de liefde met een heerlijke fles bubbels. Proost!
Leukste valentijnsdag cadeau ideeën   8. Schilderij op canvasGrote kans dat jouw Valentijn de mooiste, liefste en leukste Valentijn is. Dit heb jij hem of haar al heel vaak gezegd. Wij geven jou groot gelijk! Maar met een canvas maak je het pas echt duidelijk! Laat een foto van jullie samen of iets wat je altijd hebt willen zeggen printen op canvas. Bekijk onze webshop voor alle mogelijkheden
Leukste valentijnsdag ideeën   9. Diner voor tweeWat is er leuker dan in een romantische omgeving een diner voor twee te hebben? Wat je ook gaat doen met Valentijnsdag, deze bijzondere dag sluit je natuurlijk af met een romantisch diner voor twee. Chic restaurant of thuis aan de eettafel? Beide kan, het gaat er namelijk niet om waar, maar met wie.
Leukste valentijnsdag ideeën 2   10. Grappige ValentijnskaartHeb jij jouw Valentijn altijd al willen zeggen hoeveel je van haar houdt? Hoe graag je haar mag en hoe gelukkig je met haar bent? Maar begin je altijd spontaan te stotteren als het moment daar is. Stuur haar een originele en grappige Valentijnskaart!