Wij verzamelen hier de beste tips op een origineel cadeau op een bruiloft te geven. Deze cadeaus kun je geven aan een bruidspaar, maar ook als een getrouwd stel een jubileum viert.

Top 7 origineel bruiloft cadeau

bruiloft cadeau

1. Persoonlijk schilderij

Kun je goed schilderen? Maak een prachtig portret van het huwelijkspaar aan de hand van hun favoriete foto. Als je niet kan schilderen kun je iemand inhuren om te schilderen. Een persoonlijk en uniek bruiloft cadeau waar ze heel blij mee zullen zijn.

bruiloft cadeau

2. Memory Box

Maak een memory box met een foto bovenop. Het bruidspaar kan hierin alle herinneringen van het feest bewaren. Denk aan foto’s, kaarten, een vlinderdasje en een kousenband.

bruiloft cadeau

3. Naambordje

Woont het bruidspaar samen? De namen zullen nu veranderd zijn. Geef een origineel naambordje. Dat zal zeker opvallen in hun buurt!

bruiloft cadeau

4. Verschillende cadeaus

Maak verschillende cadeaus met de favoriete items van het bruidspaar. Weet je waar het bruidspaar op huwelijksreis naartoe gaat? Maak een speciale ‘reis’ mand met artikelen zoals: slippers, badhanddoeken, zonnebrandcrème en zonnebrillen.

bruiloft cadeau

5. Champagne glazen

Het feest staat in het teken van hapjes en drankjes. Champagne mag zeker niet ontbreken. Geef twee champagneglazen met de namen van het stel. Hun campagne zal vast lekkerdere smaken uit hun gepersonaliseerde glazen.

bruiloft cadeau

6. Fotolijstje

Koop een lijstje dat geschikt is om op te schrijven. In het midden doe je de foto van het bruidspaar. Eromheen kunnen gasten een leuk verhaaltje opschrijven.

bruiloft cadeau

7. Geldboom

Vaak vraagt het bruidspaar een envelop met geld als cadeau. Het is saai om een envelop met geld te overhandigen. Maak er een creatieve geldboom van. Vul hiervoor een vaasje met muntjes, takjes erin, vouw de biljetten en maak het vast met strikjes. In een handomdraai heb je een geldboom.