Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om een kinderfeestje buitenshuis te organiseren, er zijn namelijk gigantisch veel aanbieders van activiteiten die helemaal geschikt zijn voor kinderfeestjes! Door het grote aanbod is het vaak zo dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Geen zorgen: Make My Moment staat jou bij met het van A tot Z organiseren van het perfecte kinderfeest voor jouw kroost! 

 

Begin met een gezellige lunch of sluit een avontuurlijke dag af met gezellige maaltijd thuis of op locatie, versier de feesttafel met de stoere, lieve, sprookjesachtige of avontuurlijke versieringen van Make My Moment. Nieuwsgierig naar onze tips voor activiteiten om de dag helemaal compleet te maken? Lees dan snel verder!

Kinderfeest ideeën van Make My Moment 

 

kinderfeest idee buiten de deur

1. Lasergame kinderfeestje

Tijd voor actie! Lasergamen is een avontuurlijk kinderfeest vol actie en sensatie. Perfect voor stoere kids vanaf 7 a 8 jaar oud. Bij lasergamen speel je met én tegen je vriendjes. Lasergamen kan op verschillende locaties door heel het land. Veel indoor locaties hebben gebruikgemaakt van te gekke neon verlichting. Dit zorgt voor een futuristische outerspace sfeer, zoals bij Lasergame Rotterdam! Ben jij in de zomer jarig en wil je graag buiten lasergamen? Dat kan ook! Bekijk hier de outdoor lasergame locatie van Outdoor Valley

kinderfeest escaperoom

2. Escaperoom kinderfeestje

Houdt jouw kind wel van wat spanning en uitdaging en is het niet vies van een goede puzzel? Dan is een escaperoom kinderfeest de way to go! Kraak codes, los puzzels op en probeer binnen een tijdsframe de escape room te ontsnappen met vriendjes en vriendinnetjes. Houd bij het kiezen van een escaperoom rekening met de moeilijkheidsgraad van de opdrachten. Veel escape rooms zijn niet geschikt voor kinderen – de escape room kinderen van Avontuurfabriek is dat wel! Ontdek hier meer. 

 airsoft kinderfeestje

3. Airsoft kinderfeestje

Airsoft is de nieuwste rage en een variant op het bekende paintballen. Omdat normaal Airsoften niet geschikt is voor kinderen heeft Airsoften.nl een avontuurlijk alternatief bedacht: het airsoft kids arrangement. Hierbij krijgt ieder kind (tussen 8 – 12 jaar) een stoer professioneel airsoft kinderwapen en kun je gedurende twee uur gebruikmaken van een van de twee indoor speelvelden – de kou of een regenbui zal de pret dus niet drukken! Meer te weten komen over een Airsoft feestje voor kinderen? Ontdek het op deze pagina.  

piraten kinderfeestje

4. Piraten kinderfeest

Ahoy landrotten! Veel stoere kids vinden piraten helemaal te gek en daar denken we bij Make My Moment ook zo over! Om het kinderfeestje zich grotendeels buitenshuis te laten afspelen kun je een speurtocht organiseren bij jou in de buurt met verschillende opdrachten, die uiteindelijk leiden tot een piratenschat! Maak jouw piraten kinderfeestje helemaal af met de piraten tafelversiering, piraten feestversiering en piraten verkleed accessoires van Make My Moment. Ontdek dit avontuurlijke kinderfeest thema hier.

prinsessen kinderfeestje

5. Prinsessen kinderfeestje

Is de jarige helemaal verzot op prinsessen en ridders? Dan is een kinderfeestje op een kasteel de juiste keuze! Verkleed je als prinses of ridder met het uitgebreide Make My Moment pakket en betreed het Kasteel van Heeswijk. Dit middeleeuwse kasteel is geopend voor kinderfeestjes, naast een leerzame speurtocht kun je ook een rondleiding krijgen over alle weetjes van het kasteel. Hierna sluit je met het hele gezelschap het kinderfeestje feestelijk af met heerlijke kasteelpoffertjes en ranja. Een dag om nooit te vergeten!              

Klimbos kinderfeestje

6. Klimbos kinderfeest

Zoek de hoogte op in het Klimbos Gooi-Eemland, centraal gelegen in Lage Vuursche vind je dit té gekke klimbos. Een waar klimparadijs in Utrecht! Hier klim jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes vanaf 2 tot 22 meter hoogte over tot wel 11 verschillende routes. Een kinderfeestje bij Klimbos Gooi-Eemland is inclusief ranja, klimdiploma en een cadeautje voor de jarige. Er zijn verschillende upgrades mogelijk om het feestje uit te breiden met friet en snacks of een heuse pizza party! Ontdek dit kinderfeestje hier

survivalen kinderfeestje

7. Survival kinderfeest

Is de jarige er niet vies van om lekker te ravotten in de bossen? Kies er dan voor om te gaan survivallen met een gezellige club! Op tientallen plekken in het land kun je een survival parcours afleggen. De dag sluit je feestelijk af met heerlijk eten en wat te drinken (optioneel) of met marshmallows boven een kampvuur! Nieuwsgierig naar dit kinderfeestje? Ontdek het bij Outdoor Valley.

make up kinderfeestje

8. Make-up feestje

Een feestje voor een echte fashionista! Bij Let’s Make Up bieden ze diverse kinderfeest arrangementen aan voor liefhebbers van fashion en beauty. Zo kun je kiezen voor een Beauty Spa day, Model for a Day (mét fotoshoot!) of de Bjoetie Workshop. De arrangementen zijn geschikt voor kids vanaf 5 jaar (m.u.v. Bjoetie Workshop). De arrangementen zijn allen inclusief gebruik van materiaal, onbeperkt limonade, chips, cake, snoep en een goodiebag voor de jarige. De host van Let’s Make Up zorgt ook voor leuke foto’s! Er zijn verschillende uitbreidingen beschikbaar. Nieuwsgierig? Ontdek het via Let’s Make Up te Oldenzaal!

mad science kinderfeest

Bonus! Mad Science feestje

Op zoek naar een origineel kinderfeestje? Denk dan eens aan Mad Science! Een van de gekke professoren van Mad Science komt naar je toe en zet de jarige in de schijnwerpers. Alle kinderen gaan aan de slag met gave proefjes en experimenten. Bij Mad Science kun je kiezen voor een feestje thuis of op locatie (verspreid over diverse locaties door het hele land) en uit talloze extra’s! Ontdek dit spectaculaire kinderfeest via de website van Mad Science Nederland.

Maak het kinderfeestje compleet met de te gekke kinderfeest tafelversiering, feestversiering en verkleedaccessoires van Make My Moment. Ontdek de verschillende thema’s in onze webshop.