Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

7 ideeën voor een origineel bruiloft cadeau

Wij verzamelen hier de beste tips op een origineel cadeau op een bruiloft te geven. Deze cadeaus kun je geven aan een bruidspaar, maar ook als een getrouwd stel een jubileum viert.

Top 7 origineel bruiloft cadeau

1. Persoonlijk schilderij

Kun je goed schilderen? Maak een prachtig portret van het huwelijkspaar aan de hand van hun favoriete foto. Als je niet kan schilderen kun je iemand inhuren om te schilderen. Een persoonlijk en uniek bruiloft cadeau waar ze heel blij mee zullen zijn.

2. Memory Box

Maak een memory box met een foto bovenop. Het bruidspaar kan hierin alle herinneringen van het feest bewaren. Denk aan foto’s, kaarten, een vlinderdasje en een kousenband.

3. Naambordje

Woont het bruidspaar samen? De namen zullen nu veranderd zijn. Geef een origineel naambordje. Dat zal zeker opvallen in hun buurt!

4. Verschillende cadeaus

Maak verschillende cadeaus met de favoriete items van het bruidspaar. Weet je waar het bruidspaar op huwelijksreis naartoe gaat? Maak een speciale ‘reis’ mand met artikelen zoals: slippers, badhanddoeken, zonnebrandcrème en zonnebrillen.

5. Champagne glazen

Het feest staat in het teken van hapjes en drankjes. Champagne mag zeker niet ontbreken. Geef twee champagneglazen met de namen van het stel. Hun campagne zal vast lekkerdere smaken uit hun gepersonaliseerde glazen.

6. Fotolijstje

Koop een lijstje dat geschikt is om op te schrijven. In het midden doe je de foto van het bruidspaar. Eromheen kunnen gasten een leuk verhaaltje opschrijven.

7. Geldboom

Vaak vraagt het bruidspaar een envelop met geld als cadeau. Het is saai om een envelop met geld te overhandigen. Maak er een creatieve geldboom van. Vul hiervoor een vaasje met muntjes, takjes erin, vouw de biljetten en maak het vast met strikjes. In een handomdraai heb je een geldboom.

Gerelateerde Blogs

Trouwfeest ideeën | spelletjes en activiteiten

Wij hebben een aantal trouwfeest ideeën, spelletjes en activiteiten op een rijtje gezet. De Top 7 Trouwfeest Activiteiten 1. Trouwfeest...

Trouwdag versiering in verschillende thema's

Ben jij op zoek naar bijzondere versiering voor op jullie trouwdag? Bekijk onze drie trouwthema's en kies welke het beste bij jullie past. 

Valentijnsdag plannen | Hoe organiseer je een Valentijnsdag?

Valentijns ideeën opgedaan? Check! Valentijns cadeau gekocht? Check! Garantie voor dé ideale Valentijnsdag? Error! Veel mensen onderschatten de organisatie op Valentijnsdag. ‘Maar ik heb een cadeau voor 100,- gekocht! Dan zit ik toch goed?’ Nee! Het gaat namelijk om het gebaar

Bruiloft organiseren

Een bruiloft organiseren doe je niet elke dag en door alle hectiek komt er nog veel bij kijken. Wij geven je handige tips zodat je genoeg handvaten hebt voor het organiseren van een trouwfeest. 

  Alle Blogs