Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Bridalshower hapjes en drankjes

Met een bridalshower is het belangrijk om een tafel vol met lekkere hapjes neer te zetten. De hapjes kun je zelf bestellen, maar wellicht vind je het leuk om zelf te kokkerellen. Wij hebben de lekkerste hapjes geselecteerd. Verras jouw gasten met heerlijke bakcreaties. 

Onze top 9

1. Bridalshower koekjes

Koekjes zijn heerlijk om te serveren. Je kunt de koekjes versieren met glazuur. Maak het extra speciaal door de trouwdatum van de toekomstige bruidspaar erop te versieren. 

2. Bridalshower cupcakes

Cupcakes worden vaak gegeten bij high tea's en is een lekkernij voor op een bridalshower. Voor de finishing touch kun je de cupcakes voorzien van een cocktailprikker met de tekst: 'I Do'. De cupcakes kun je samen met de koekjes, cakepops en taart presenteren op tafel. 

3. Blushing Bride Champagne Cocktail 

Cocktails mogen niet ontbreken op een bridalshower. Om een chique look te creëren kun je een champagne cocktail maken. Met passievrucht, frambozen en champagne maak je een heerlijke combinatie. Bekijk hier het recept.

4. Candybar

Een snoeptafel is een genot voor je ogen. Alle zoete lekkernij staat voor je neus. Om de snoeptafel als een geheel te zien kun je de tafel versieren in één thema. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het thema 'love'. Hierbij kun je al het snoepgoed in rood en roze op tafel zetten. 

5. Sapjes Bar 

Na alle cocktails wil je ook graag ook wat fris drinken. Maak een sapjes bar met allerlei vers fruit. Het verse fruit kun je van te voren klaarmaken. Als decoratie kun je glazen sapkannen gebruiken. Maak kleine bordjes en schrijf de smaken erop. 

6. Pinky Chandy Cocktail 

Op een Bridalshower wil je ook wat pittigs serveren. Deze roze cocktail is een verrukkelijke combinatie van pink lemonade en sparkeling wine. Bekijk het recept

7. Bridalshower broodjes 

Er zijn genoeg zoete hapjes om te serveren op een bridalshower, maar het is ook fijn om dit af te wisselen met hartige hapjes. Je kunt broodjes serveren met verschillende soorten beleg. Snijd de broodjes in hartjes vormen. Dit past helemaal bij het bridalshower thema. 

 8. Taart Bride to Be

Geen zin om zelf in de keuken te staan om een taart te bakken? Je kunt een taart bestellen in een van de bridalshower thema's

9. Roze popcorn

Deze smaakexplosie zal een genot zijn voor de smaakpupillen. De roze popcorn zal heerlijk in de smaakt en valt ook op door de kleur(en). Geschikt voor een echte 'girly girl' en wat tevens niet mag ontbreken op een bridalshower. Het recept Pink Popcorn is makkelijk te maken. 

Gerelateerde Blogs

Wat is eigenlijk een bridalshower?

Een bruiloft is niet compleet zonder een pre-huwelijks feestje. Een bridalshower is een perfecte gelegenheid om te genieten van de bruid...

Bridal shower: leuker dan vrijgezellenfeest?

Een bridal shower is een opkomende hype en de ideale vervanging van een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Op vrijgezellenfeesten is er een...

Slingers en ballonnen voor op de Bridalshower

Een bridalshower is niet compleet zonder versiering. Je kunt nu ballonnen en slingers bestellen op onze website. Ontvang een zakje met 10 ballonnen met het thema 'Bride to Be'. Of bestel een vlaggenlijn in het thema Bride to Be, Princess Bride of Bridezilla. Je huis is met de versiering in een klap bridal proof en het feestje kan beginnen! 

De leukste Bridalshower spellen

Bridalshower Moment heeft 7 leuke spelletjes ontwikkeld om te spelen tijdens een bridalshower. Alle 7 spelletjes zitten in een unieke box. Heel leuk om samen met je vriendinnen te spelen!  De spelletjes zijn geschikt voor 8 personen.

Bridalshower vriendinnenboekje

Een bridalshower is een prachtige dag om nooit meer te vergeten. Met alle vriendinnen wil je dit mooie moment koesteren. Met het vriendinnenboekje kan iedereen wat moois opschrijven voor de toekomstige bruid. Net zoals een vriendenboekje van de basisschool, kan iedereen de gegevens opschrijven, hobby's noteren en een leuke foto opplakken.

Fijne feestdagen!

Bridalshower Moment wenst je fijne feestdagen en een fantastisch 2016! In het nieuwe jaar zullen wij de eerste thema versiering voor bridalshowers lanceren. En daarnaast ook een vriendinnenboekje, de allerleukste bridalshower spelletjes en de mooiste cadeautjes. Wij zien je graag in 2016!

Zet de Bride to Be in het zonnetje met een bridal shower

Bridal showers zijn ontzettend in populariteit aan het stijgen - iets wat wij maar al te goed begrijpen! Het is namelijk een schitterend alternatief voor een vrijgezellenfeest - een feest dat toch meer geassocieerd wordt met zuipen, naakt en andere onzedelijke zaken. Ookal vinden wij dat de toekomstige bruid ook nog even flink moet genieten van haar vrijgezellendagje, denken we dat het best een stukje fatsoenlijker kan! 

Bridalshower versiering in verschillende thema's

Bridalshower Moment heeft voor de verschillende Brides verschillende bridalshower themaboxen. Hieronder vind je een overzicht van de Brides en de samenstelling van de themaboxen. Alle themaversiering zal verkrijgbaar zijn vanaf april 2016.

Vrijgezellenfeest cadeaus voor de Bride to Be

Wij verzamelen hier de beste tips voor de meest originele cadeaus voor het vrijgezellenfeest (en de bridalshower) voor de toekomstige bruid.

Bridalshower spelletjes en activiteiten

Wij hebben een aantal Bridalshower spelletjes en activiteiten op een rijtje gezet. 

Hoe organiseer je een bridalshower?

Een bridalshower organiseren doe je waarschijnlijk niet elke dag en er komt best nog wel wat bij kijken. Daarom geven we je hier een handig stappenplan met diverse tips.

  Alle Blogs