Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Bridalshower spelletjes en activiteiten

Wij hebben een aantal Bridalshower spelletjes en activiteiten op een rijtje gezet. 

De Top 8 Bridalshower Activiteiten

1. Bridalshower Photobooth

Zet het toekomstige bruidspaar in het zonnetje door leuke foto's aan ballonnen vast te maken en om als decoratie op te hangen. Verzamel van te voren leuke foto's van het stel. De foto's kun je uiteindelijk plakken in een gastenboekje of het vriendinnenboekje

2. Lingerie 

Iedereen neemt lingerie mee als cadeau. Hiermee komt de kersverse echtpaar de wittebroodsweken wel mee door. Hang alle lingerie aan een waslijn dat dwars door de kamer loopt. Laat de bruid ieder lingeriestuk goed bekijken en raden wie het cadeau heeft gegeven. 

3. Bridalshower vriendinnenboekje

Alle vriendinnen kunnen iets moois opschrijven in het vriendinnenboekje voor de toekomstige bruid. Een mooie herinnering om aantal jaren later terug te lezen.
 

4. Couple's Shower 

Waarom zou je een bridalshower alleen voor de vrouw organiseren als je het ook gezamenlijk kunt vieren. Nodig vrienden en vriendinnen uit en vier met z'n alle een Couple's Shower. Je kunt hiervoor een thema kiezen die beiden partners leuk zouden vinden.

5. Parfum maken

Maak een parfumbar! Met vriendinnen rondom een tafel zitten en de heerlijkste geuren creëren is een plezier voor elke vrouw. 

6. A honeymoon Bridalshower 

Als je weet waar het bruidspaar op huwelijksreis gaat, dan is het leuk om honeymoon als bridalshower thema te doen.  Zorg voor diverse reisattributen zoals: globes, koffers en hapjes uit een exotisch land. Een ideale thema voor een reislustige bruid.

7. Words of Wisdom

Alle gasten krijgen met hun uitnodiging een blanco kaartje waarop ze hun tip (advies) kunnen opschrijven voor een gelukkig huwelijk. De tip mag een leuk verhaal, mop of gedicht zijn. Tijdens het spel leest de bruid haar tip hardop. De rest raadt wie de wijze woorden heeft gegeven. De kaarten kunnen na afloop bewaard blijven en in het gastenboekje opgeplakt worden.

8. Bridalshower spelletjes

Met de spelletjes van Bridalshower Moment is het genieten van 7 unieke spelletjes! Wat dacht je van Trouwhints of Trouwhints? Dat wordt gieren, lachen en brullen met vriendinnen.

Gerelateerde Blogs

Wat is eigenlijk een bridalshower?

Een bruiloft is niet compleet zonder een pre-huwelijks feestje. Een bridalshower is een perfecte gelegenheid om te genieten van de bruid...

Bridal shower: leuker dan vrijgezellenfeest?

Een bridal shower is een opkomende hype en de ideale vervanging van een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Op vrijgezellenfeesten is er een...

Slingers en ballonnen voor op de Bridalshower

Een bridalshower is niet compleet zonder versiering. Je kunt nu ballonnen en slingers bestellen op onze website. Ontvang een zakje met 10 ballonnen met het thema 'Bride to Be'. Of bestel een vlaggenlijn in het thema Bride to Be, Princess Bride of Bridezilla. Je huis is met de versiering in een klap bridal proof en het feestje kan beginnen! 

De leukste Bridalshower spellen

Bridalshower Moment heeft 7 leuke spelletjes ontwikkeld om te spelen tijdens een bridalshower. Alle 7 spelletjes zitten in een unieke box. Heel leuk om samen met je vriendinnen te spelen!  De spelletjes zijn geschikt voor 8 personen.

Bridalshower vriendinnenboekje

Een bridalshower is een prachtige dag om nooit meer te vergeten. Met alle vriendinnen wil je dit mooie moment koesteren. Met het vriendinnenboekje kan iedereen wat moois opschrijven voor de toekomstige bruid. Net zoals een vriendenboekje van de basisschool, kan iedereen de gegevens opschrijven, hobby's noteren en een leuke foto opplakken.

Fijne feestdagen!

Bridalshower Moment wenst je fijne feestdagen en een fantastisch 2016! In het nieuwe jaar zullen wij de eerste thema versiering voor bridalshowers lanceren. En daarnaast ook een vriendinnenboekje, de allerleukste bridalshower spelletjes en de mooiste cadeautjes. Wij zien je graag in 2016!

Zet de Bride to Be in het zonnetje met een bridal shower

Bridal showers zijn ontzettend in populariteit aan het stijgen - iets wat wij maar al te goed begrijpen! Het is namelijk een schitterend alternatief voor een vrijgezellenfeest - een feest dat toch meer geassocieerd wordt met zuipen, naakt en andere onzedelijke zaken. Ookal vinden wij dat de toekomstige bruid ook nog even flink moet genieten van haar vrijgezellendagje, denken we dat het best een stukje fatsoenlijker kan! 

Bridalshower versiering in verschillende thema's

Bridalshower Moment heeft voor de verschillende Brides verschillende bridalshower themaboxen. Hieronder vind je een overzicht van de Brides en de samenstelling van de themaboxen. Alle themaversiering zal verkrijgbaar zijn vanaf april 2016.

Bridalshower hapjes en drankjes

Met een bridalshower is het belangrijk om een tafel vol met lekkere hapjes neer te zetten. De hapjes kun je zelf bestellen, maar wellicht vind je het leuk om zelf te kokkerellen. Wij hebben de lekkerste hapjes geselecteerd. Verras jouw gasten met heerlijke bakcreaties. 

Vrijgezellenfeest cadeaus voor de Bride to Be

Wij verzamelen hier de beste tips voor de meest originele cadeaus voor het vrijgezellenfeest (en de bridalshower) voor de toekomstige bruid.

Hoe organiseer je een bridalshower?

Een bridalshower organiseren doe je waarschijnlijk niet elke dag en er komt best nog wel wat bij kijken. Daarom geven we je hier een handig stappenplan met diverse tips.

  Alle Blogs