Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Bridalshower versiering in verschillende thema's

Bridalshower Moment heeft voor de verschillende Brides verschillende bridalshower themaboxen. Hieronder vind je een overzicht van de Brides en de samenstelling van de themaboxen. Alle themaversiering zal verkrijgbaar zijn vanaf april 2016.

Bride to Be

De Bride to Be is een hippe en moderne aanstaande bruid. Ze heeft altijd al graag willen trouwen en heeft nu de man van haar dromen gevonden. Het wordt een bruiloft met alles erop en eraan, een prachtige en liefdevolle dag. En een mooi begin van een lang huwelijk. Ze geniet overal met volle teugen van.

Bekijk de artikelen in het thema Bride to Be

Princess Bride

De Princess Bride kan de aanstaande bruid niet wachten om voor het altaar te staan in haar enorme Sissi jurk. Is ze altijd al een zorgzaam en geliefd persoon geweest? Vind ze het heerlijk om lekker te tutten, te kokkerellen, te winkelen en hecht ze veel waarde aan gezelligheid en harmonie? Dan is ze dubbel en dwars geslaagd om tot ‘Princess Bride’ bekroond te worden. Samen met haar prins op het witte paard zal ze binnenkort voor het altaar staan en komt haar droom eindelijk uit. They live happily every after.

Bekijk de artikelen in het thema Princess Bride

Bridezilla

De Bridezilla wil alles tot in de puntjes geregeld hebben. Ze spant daarbij iedereen voor haar karretje. Voor haar moet dit de perfecte dag worden en met haar aanpak gaat dat ook zeker lukken. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Zo heeft ze haar aanstaande man ook gevonden, recht op haar doel af. Kan het voor de aanstaande bruid niet luxe genoeg? Laat ze zich graag verwennen en heeft ze oog voor haute couture? Dan is zij een op en top Bridezilla en is dit thema op haar lijf geschreven. It's my party and I cry if I want to!

Bekijk de artikelen in het thema Bridezilla

Gerelateerde Blogs

Wat is eigenlijk een bridalshower?

Een bruiloft is niet compleet zonder een pre-huwelijks feestje. Een bridalshower is een perfecte gelegenheid om te genieten van de bruid...

Bridal shower: leuker dan vrijgezellenfeest?

Een bridal shower is een opkomende hype en de ideale vervanging van een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Op vrijgezellenfeesten is er een...

Slingers en ballonnen voor op de Bridalshower

Een bridalshower is niet compleet zonder versiering. Je kunt nu ballonnen en slingers bestellen op onze website. Ontvang een zakje met 10 ballonnen met het thema 'Bride to Be'. Of bestel een vlaggenlijn in het thema Bride to Be, Princess Bride of Bridezilla. Je huis is met de versiering in een klap bridal proof en het feestje kan beginnen! 

De leukste Bridalshower spellen

Bridalshower Moment heeft 7 leuke spelletjes ontwikkeld om te spelen tijdens een bridalshower. Alle 7 spelletjes zitten in een unieke box. Heel leuk om samen met je vriendinnen te spelen!  De spelletjes zijn geschikt voor 8 personen.

Bridalshower vriendinnenboekje

Een bridalshower is een prachtige dag om nooit meer te vergeten. Met alle vriendinnen wil je dit mooie moment koesteren. Met het vriendinnenboekje kan iedereen wat moois opschrijven voor de toekomstige bruid. Net zoals een vriendenboekje van de basisschool, kan iedereen de gegevens opschrijven, hobby's noteren en een leuke foto opplakken.

Fijne feestdagen!

Bridalshower Moment wenst je fijne feestdagen en een fantastisch 2016! In het nieuwe jaar zullen wij de eerste thema versiering voor bridalshowers lanceren. En daarnaast ook een vriendinnenboekje, de allerleukste bridalshower spelletjes en de mooiste cadeautjes. Wij zien je graag in 2016!

Zet de Bride to Be in het zonnetje met een bridal shower

Bridal showers zijn ontzettend in populariteit aan het stijgen - iets wat wij maar al te goed begrijpen! Het is namelijk een schitterend alternatief voor een vrijgezellenfeest - een feest dat toch meer geassocieerd wordt met zuipen, naakt en andere onzedelijke zaken. Ookal vinden wij dat de toekomstige bruid ook nog even flink moet genieten van haar vrijgezellendagje, denken we dat het best een stukje fatsoenlijker kan! 

Bridalshower hapjes en drankjes

Met een bridalshower is het belangrijk om een tafel vol met lekkere hapjes neer te zetten. De hapjes kun je zelf bestellen, maar wellicht vind je het leuk om zelf te kokkerellen. Wij hebben de lekkerste hapjes geselecteerd. Verras jouw gasten met heerlijke bakcreaties. 

Vrijgezellenfeest cadeaus voor de Bride to Be

Wij verzamelen hier de beste tips voor de meest originele cadeaus voor het vrijgezellenfeest (en de bridalshower) voor de toekomstige bruid.

Bridalshower spelletjes en activiteiten

Wij hebben een aantal Bridalshower spelletjes en activiteiten op een rijtje gezet. 

Hoe organiseer je een bridalshower?

Een bridalshower organiseren doe je waarschijnlijk niet elke dag en er komt best nog wel wat bij kijken. Daarom geven we je hier een handig stappenplan met diverse tips.

  Alle Blogs