Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Hoe organiseer je een bridalshower?

Een bridalshower organiseren doe je waarschijnlijk niet elke dag en er komt best nog wel wat bij kijken. Daarom geven we je hier een handig stappenplan met diverse tips.

Het 10 Stappenplan voor het plannen van de bridalshower

Stap 1. Datum en gasten

Maak een lijst met genodigden en bepaal welke datum en tijd de bridalshower plaats gaat vinden. Bepaal ook gelijk een budget.

Stap 2. Locatie

Bepaal waar de bridalshower wordt gehouden. Bij iemand thuis of in een restaurant. Bedenk gelijk een smoes om de bride to be naar de locatie te lokken.
 

Stap 3. Stuur uitnodigingen

Stuur alle gasten een uitnodiging met daarop alle gegevens van de bridalshower, als datum, tijd, kosten, locatie met adres en overige informatie. Je kan een echte uitnodigingskaart sturen of de uitnodiging per e-mail sturen. Stuur de uitnodigingen ruim van te voren, zodat je weet hoeveel gasten er komen. 

Stap 4. Versiering en aankleding

Een bridalshower moet er natuurlijk feestelijk uitzien. Bepaal het thema van de bridalshower en bestel hiervoor passende versiering. Denk aan een leuke Bride to Be thema. 

5. Wat doe je met eten?

Bedenk goed wat je met het eten wilt doen. Thuis kun je een heerlijke taart serveren. Cupcakes of macarons zijn lekker zoet en een perfecte lekkernij voor op een bridalshower. 

6. Spelletjes

Tijdens een bridalshower zijn spelletjes onmisbaar. Wat dacht je van een Bridalshower spellenbox? Met 7 unieke spelletjes is het een dolle pret! 

7. Foto's of filmpjes

De leukste herinneringen van deze speciale dag moeten natuurlijk vastgelegd worden. Wijs iemand aan die foto's en/of filmpjes maakt van de bridalshower. Leuk voor later.

8. Cadeautjes

Regel één of meerdere cadeaus voor de aanstaande bruid. Je kunt bijvoorbeeld lingerie cadeau geven of een prachtige sieraard. Je kan allemaal een klein cadeautje kopen of je kan met z'n alle een groter cadeau geven.

9. Bedankjes

Om iedereen te bedanken voor de aanwezigheid op de bridalshower kun je een bedankje meegeven. Dit kan bijvoorbeeld een doosje snoepjes of bonbons zijn. Of een leuke foto van de aanstaande bruid en bruidegom met een leuk tekstje erbij. Laat ook alle gasten nog een wens schrijven voor de aanstaande bruid. Hoe persoonlijker en origineler het bedankje hoe leuker dit natuurlijk gevonden wordt. 

10. Maak er een leuk feestje van

Geniet van de dag. Een bridalshower is niet alleen leuk voor de aanstaande bruid, maar zeker ook voor alle andere aanwezigen. Gezellig kletsen en een hapje eten. Veel plezier!

Gerelateerde Blogs

Wat is eigenlijk een bridalshower?

Een bruiloft is niet compleet zonder een pre-huwelijks feestje. Een bridalshower is een perfecte gelegenheid om te genieten van de bruid...

Bridal shower: leuker dan vrijgezellenfeest?

Een bridal shower is een opkomende hype en de ideale vervanging van een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Op vrijgezellenfeesten is er een...

Slingers en ballonnen voor op de Bridalshower

Een bridalshower is niet compleet zonder versiering. Je kunt nu ballonnen en slingers bestellen op onze website. Ontvang een zakje met 10 ballonnen met het thema 'Bride to Be'. Of bestel een vlaggenlijn in het thema Bride to Be, Princess Bride of Bridezilla. Je huis is met de versiering in een klap bridal proof en het feestje kan beginnen! 

De leukste Bridalshower spellen

Bridalshower Moment heeft 7 leuke spelletjes ontwikkeld om te spelen tijdens een bridalshower. Alle 7 spelletjes zitten in een unieke box. Heel leuk om samen met je vriendinnen te spelen!  De spelletjes zijn geschikt voor 8 personen.

Bridalshower vriendinnenboekje

Een bridalshower is een prachtige dag om nooit meer te vergeten. Met alle vriendinnen wil je dit mooie moment koesteren. Met het vriendinnenboekje kan iedereen wat moois opschrijven voor de toekomstige bruid. Net zoals een vriendenboekje van de basisschool, kan iedereen de gegevens opschrijven, hobby's noteren en een leuke foto opplakken.

Fijne feestdagen!

Bridalshower Moment wenst je fijne feestdagen en een fantastisch 2016! In het nieuwe jaar zullen wij de eerste thema versiering voor bridalshowers lanceren. En daarnaast ook een vriendinnenboekje, de allerleukste bridalshower spelletjes en de mooiste cadeautjes. Wij zien je graag in 2016!

Zet de Bride to Be in het zonnetje met een bridal shower

Bridal showers zijn ontzettend in populariteit aan het stijgen - iets wat wij maar al te goed begrijpen! Het is namelijk een schitterend alternatief voor een vrijgezellenfeest - een feest dat toch meer geassocieerd wordt met zuipen, naakt en andere onzedelijke zaken. Ookal vinden wij dat de toekomstige bruid ook nog even flink moet genieten van haar vrijgezellendagje, denken we dat het best een stukje fatsoenlijker kan! 

Bridalshower versiering in verschillende thema's

Bridalshower Moment heeft voor de verschillende Brides verschillende bridalshower themaboxen. Hieronder vind je een overzicht van de Brides en de samenstelling van de themaboxen. Alle themaversiering zal verkrijgbaar zijn vanaf april 2016.

Bridalshower hapjes en drankjes

Met een bridalshower is het belangrijk om een tafel vol met lekkere hapjes neer te zetten. De hapjes kun je zelf bestellen, maar wellicht vind je het leuk om zelf te kokkerellen. Wij hebben de lekkerste hapjes geselecteerd. Verras jouw gasten met heerlijke bakcreaties. 

Vrijgezellenfeest cadeaus voor de Bride to Be

Wij verzamelen hier de beste tips voor de meest originele cadeaus voor het vrijgezellenfeest (en de bridalshower) voor de toekomstige bruid.

Bridalshower spelletjes en activiteiten

Wij hebben een aantal Bridalshower spelletjes en activiteiten op een rijtje gezet. 

  Alle Blogs