Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Kraamfeest versiering in themaboxen

Kraamfeest Moment heeft kraamfeest versiering voor baby jongetjes, baby meisjes en tweelingen verschillende themaboxen. Hieronder vind je een overzicht en de samenstelling van de themaboxen.


Baby Girl

Natuurlijk wil je jouw kleine prinsesje verwelkomen in dit heerlijk roze thema Baby Girl. In dit thema zijn roze ballonnen verkrijgbaar, maar ook witte en zilveren ballonnen met roze opdruk. Gecombineerd met de roze slingers en de roze servetten wordt jouw roze babyborrel een fantastisch feest. Dit pakket kan ook gebruikt worden voor meisjes tweelingen.

Bekijk de kraamfeestversiering in het thema Baby Girl 

Baby Boy

Deze stoere blauwe thema artikelen van Baby Boy maken het eerste feestje van jouw prins een groot succes. In dit thema zijn blauwe ballonnen verkrijgbaar, maar ook witte en zilveren ballonnen met blauwe opdruk. Gecombineerd met de blauwe slingers en de blauwe servetten wordt jouw babyborrel een groot feest. Dit pakket kan ook gebruikt worden voor jongetjes tweelingen.

Bekijk de kraamfeest versiering in het thema Baby Boy

Baby Twins

Speciaal voor jongen/meisje tweelingen hebben we een gecombineerd thema: alles voor een jongen en een meisje samen in een box.

Bekijk de artikelen in het thema Baby Twin

Kraamfeest versiering Small themabox

De small themabox bestaat uit een vlaggenlijn van 5 meter, 10 ballonnen in verschillende kleuren met lint in bijpassende kleur, een gastenboekje van 28 pagina's met ruimte voor 25 gasten en een pakje servetten. De kleur van de ballonnen en het lint wordt afgestemd op het pakket en kan wisselen van samenstelling.

De vlaggenlijn wordt gedrukt op 135 grams papier en is brandvertragend, de ballonnen worden geproduceerd van natuurlatex volgens de nieuwste speelgoedrichtlijnen.

Kraamfeestversiering medium themabox

De medium themabox is te bestellen voor 25, 50, 75 of 100 personen. Het pakket bestaat uit een vlaggenlijn van 5 meter, 10 ballonnen in verschillende kleuren met lint in bijpassende kleur, een gastenboekje van 28 pagina's met ruimte voor 25 gasten, een pak van 50 servetten, een tafelkleed, plastic bekertjes, bordjes met gebaksvorkjes, vrolijke rietjes, bierviltjes en bedankkaartjes. Kies voor een medium plus themabox voor een extra vlaggenlijn en 10 extra ballonnen.

Babyborrel versiering large themabox

De large themabox is te bestellen voor 25, 50, 75 of 100 personen. Het pakket bestaat uit een vlaggenlijn van 5 meter, 10 ballonnen in verschillende kleuren met lint in bijpassende kleur, een gastenboekje van 28 pagina's met ruimte voor 25 gasten, een pak van 50 servetten, een tafelkleed, plastic bekertjes, bordjes met gebaksvorkjes, vrolijke rietjes, bierviltjes, champagneglazen, confetti, partyprikkers, bedankkaartjes en uitnodigingen. Kies voor een large plus themabox voor een extra vlaggenlijn en 10 extra ballonnen.

Gerelateerde Blogs

Kraammand kopen bij Make My Moment

Een kraammand is een mand met cadeautjes die over het algemeen vlak na de bevalling wordt gegeven aan de ouders van het pasgeboren kind....

Kraamfeest hapjes en drankjes

Tijdens een kraamfeest is een feestelijk aangeklede tafel met allerlei lekkere hapjes en drankjes natuurlijk een must. Zo kunnen de gasten...

Leuke kraamcadeaus voor de nieuwe baby

Je bent uitgenodigd op een kraamfeest en je weet nog niet wat je wilt geven? Wij verzamelen hier de beste tips voor de meest originele en...

Hoe organiseer je een Kraamfeest?

Een kraamfeest organiseren doe je waarschijnlijk niet elke dag en er komt best nog wel wat bij kijken. Daarom geven we je hier een handig...

9 maanden beurs

De 9 maanden beurs zal binnenkort plaatsvinden in Amsterdam RAI op 24 t/m 28 februari. Kraamfeest Moment zal daarbij aanwezig zijn met diverse artikelen voor een geslaagd kraamfeest! Wil jij daar graag bij aanwezig zijn? Bekijk de website voor kaarten. 

Winactie!

Kraamfeest moment geeft een kraamfeest pakket weg. Wil je weten wat je hiervoor moet doen? Klik gauw op de link, vul jouw gegevens in en wie weet ben jij binnenkort de winnaar van een kraamfeest pakket!

Kraamfeest moment video

Kraamfeest moment heeft kleurrlijke kraamfeestmanden voor zowel jongens als meisjes. Een prachtig cadeau voor de kersverse ouders. Bekijk de video voor de goedgevulde kraammanden. Op onze Youtube kanaal kun je meer video's bekijken. 

Nieuw! Kraammanden

Kraamfeest Moment heeft nieuwe producten toegevoegd aan het assoirtiment. Voor leuke kraamcadeaus hebben wij nu kleurrlijke kraammanden. Een kraammand bevat de leukste artikelen voor een kraamfeest. Voor zowel jongens als meisjes hebben wij fijne cadeaus zoals: een zacht knuffeltje, sokjes en versiering. 

Vier de geboorte van jouw baby met een babyborrel of kraamfeest!

Kraamfeest Moment is dé webshop voor de organisatie van een compleet en origineel kraamfeest of babyborrel voor de geboorte van jullie zoon of dochter.

Wat is een kraamfeest?

Op een kraamfeest vier je de geboorte van de nieuwe baby. Meestal wordt het kraamfeest georganiseerd door de kersverse ouders. Een kraamfeest zorgt ervoor dat de meeste visite allemaal in één keer de kleine komt bewonderen en niet elke dag een paar mensen.

  Alle Blogs