Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Leukste Valentijnscadeau ideeën

Valentijnscadeau | ‘Nee schat, ik hoef echt niks!’. Zegt jouw Valentijn dit ook? Lief bedoeld maar neem het niet te serieus. Valentijnsdag moet gevierd worden! En een Valentijnsdag zonder Valentijnscadeau? Dat kan natuurlijk niet. Dus ben jij op zoek naar een Valentijncadeau? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen. Wij hebben 10 originele cadeautips om jouw Valentijn te verrassen. 

Onze top 10 | Valentijnscadeaus  

1. Ring

Wil jij jouw Valentijn dit jaar echt verrassen? Dan geef je haar een ring! En nee, je hoeft niet meteen op je knieën. Vrijgezelle vrouwen dragen ook ringen! Met een ring als cadeau laat je pas echt zien wat zij voor jou betekent.

2. Bloemen

Een prachtige bos bloemen is misschien niet het meest originele cadeau. Maar wat nou als dit bosje bestaat uit rode rozen, met daarin witte rozen in de vorm van haar voorletter. Zó Instagram-waardig! Geen vrouw die dit niet zal posten. 

3. Lingerie

 Grote kans dat jij nog nooit lingerie hebt gekocht voor jouw Valentijn. Zonde. Vrouwen houden van lingerie! Valentijnsdag is de ultieme kans om lingerie te kopen voor jouw Valentijn. Kies wat jij mooi vindt. Jij moet er tenslotte naar kijken en onthoud, met rood scoor je altijd punten! Met zo’n cadeau ben je verzekerd van succes in de nacht die volgt.

4. Liefdesslot

Vereeuwig jullie liefde door middel van een liefdesslot. Een cadeau met een bijzondere achterliggende boodschap. Hoe schattig! Bevestig dit slot aan een brug, hek of andere bijzondere plek en gooi samen de sleutel weg. 

5. Liefdes snoep

Wie houdt er niet van snoep? Juist ja, niemand. Valentijnsdag is de dag om je geliefde te trakteren op snoep. ValentijnsMoment biedt een ruim assortiment aan snoep, snoep en nog meer snoep. Speciaal voor jouw Valentijn!

6. Chocolade

Valentijnsdag zonder chocolade? Dat. Kan. Niet. Vrouwen en chocolade is hetzelfde als Julia en Romeo. Onafscheidelijk, maar soms ook wat met nodige issues. Zeker als jouw Valentijn toevallig elke maandag aan een nieuw dieet begint. Geen zorgen, tegen onze chocolade zegt niemand nee. 

7. Champagne

Champagne, hét feestdrankje voor bijzondere momenten! Valentijnsdag is een mooi excuus om samen met jouw Valentijn een fles champagne open te trekken. Vier de liefde met een heerlijke fles bubbels. Proost!

8. Schilderij op canvas

Grote kans dat jouw Valentijn de mooiste, liefste en leukste Valentijn is. Dit heb jij hem of haar al heel vaak gezegd. Wij geven jou groot gelijk! Maar met een canvas maak je het pas echt duidelijk! Laat een foto van jullie samen of iets wat je altijd hebt willen zeggen printen op canvas. Bekijk onze webshop voor alle mogelijkheden

9. Diner voor twee

Wat is er leuker dan in een romantische omgeving een diner voor twee te hebben? Wat je ook gaat doen met Valentijnsdag, deze bijzondere dag sluit je natuurlijk af met een romantisch diner voor twee. Chic restaurant of thuis aan de eettafel? Beide kan, het gaat er namelijk niet om waar, maar met wie.

10. Grappige Valentijnskaart

Heb jij jouw Valentijn altijd al willen zeggen hoeveel je van haar houdt? Hoe graag je haar mag en hoe gelukkig je met haar bent? Maar begin je altijd spontaan te stotteren als het moment daar is. Stuur haar een originele en grappige Valentijnskaart!

Gerelateerde Blogs

Valentijn hapjes en drankjes

Valentijn hapjes en drankjes | Ligt de Valentijnsdruk bij jou ook zo hoog?  Laatste jaren is Valentijn steeds meer een commercieel...

Valentijnsdag ideeën en tips

Een geurtje kopen voor je Valentijn? Dat is zó passé. In deze tijd is een Valentijns cadeau pas geslaagd als je dit vol trots op...

Historie Valentijnsdag

Valentijnsdag is een jaarlijks terugkerende feestdag waarbij iedereen haar of zijn vriend, vriendin, lover of iemand die jij gewoon super leuk vindt extra in het zonnetje zet. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari, op deze dag laat je je geliefde weten hoeveel je van hem/haar houdt. Is dit een liefdesbrug te ver? Laat dan je een stille liefde weten dat je stiekem verliefd bent door anoniem een kaart of cadeau te sturen. It’s all about love! 

  Alle Blogs