Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Trouwfeest ideeën | spelletjes en activiteiten

Wij hebben een aantal trouwfeest ideeën, spelletjes en activiteiten op een rijtje gezet.

De Top 7 Trouwfeest Activiteiten

1. Trouwfeest Photobooth

Plaats een photobooth en zet een kist neer met verschillende verkleedspullen. Jij en je gasten kunnen op de foto met de leukste attributen. Grappige foto’s zorgen voor een dag om nooit te vergeten.

2. Karikaturen

Je kunt foto’s maken van je gasten én je kunt iedereen laten tekenen. Laat een tekenaar leuke karikaturen van iedereen maken. Een grappige herinnering om mee naar huis te nemen.

3. Marryoke

Zoek een leuk nummer uit en ga samen met je gasten een ‘videoclip’ opnemen. De lipdub kun je in de avond vertonen en als bedankje meegeven aan al je gasten.

4. Wijnproeverij

Laat gasten verrukkelijke wijnen proeven. Leg een schaaltje neer met lekkere hapjes en laat een expert wat meer vertellen over de verschillende wijnen die jullie proeven. Voor de heren kun je zelfs een speciale whiskey proeverij organiseren!

 

5. Trouwadvies

Vraag aan gasten om 1 tip of trouwadvies op te schrijven voor jullie huwelijk. Je krijgt verschillende tips en is heel leuk om later terug te lezen.

6. Workshop dansen

Laat iedereen goed in de stemming komen voor de ‘grote dansavond’, Met de workshop dansen kan iedereen verschillende stijlen leren zoals, salsa en tango. In de avond komen de voetjes zeker van de vloer!

7. Trouwquiz

Alle gasten worden in teams gezet en krijgen verschillende vragen over jullie als getrouwd stel. Kijk wie jullie het beste kent!

Lees ook onze tips over hapjes en drankjes voor het trouwfeest.

Gerelateerde Blogs

7 ideeën voor een origineel bruiloft cadeau

Wij verzamelen hier de beste tips op een origineel cadeau op een bruiloft te geven. Deze cadeaus kun je geven aan een bruidspaar, maar ook...

Trouwdag versiering in verschillende thema's

Ben jij op zoek naar bijzondere versiering voor op jullie trouwdag? Bekijk onze drie trouwthema's en kies welke het beste bij jullie past. 

Valentijnsdag plannen | Hoe organiseer je een Valentijnsdag?

Valentijns ideeën opgedaan? Check! Valentijns cadeau gekocht? Check! Garantie voor dé ideale Valentijnsdag? Error! Veel mensen onderschatten de organisatie op Valentijnsdag. ‘Maar ik heb een cadeau voor 100,- gekocht! Dan zit ik toch goed?’ Nee! Het gaat namelijk om het gebaar

Bruiloft organiseren

Een bruiloft organiseren doe je niet elke dag en door alle hectiek komt er nog veel bij kijken. Wij geven je handige tips zodat je genoeg handvaten hebt voor het organiseren van een trouwfeest. 

  Alle Blogs