Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Valentijn hapjes en drankjes

Valentijn hapjes en drankjes | Ligt de Valentijnsdruk bij jou ook zo hoog?  Laatste jaren is Valentijn steeds meer een commercieel feestje geworden. Maar niet bij ValentijnsMoment! Wij laten zien dat je met een kleine inspanning veel voor elkaar kunt krijgen. Hieronder vind je de lekkerste hapjes en drankjes om jouw Valentijn te verrassen. 

Onze top 8 Valentijn hapjes

1. Liefdes koekjes

Wist je dat Valentijnkriebels vaak gepaard gaan met bakkriebels? Zelf aan de slag gaan voor jouw Valentijn. Als je een goed basisrecept voor koekjes hebt kun je eindeloos variëren. Simpel om te maken en ó zó lekker. Maak het extra speciaal met een lieve boodschap erop. Van: jou. Voor: de liefste, leukste, knapste, beste Valentijn! 

2. Liefdes cupcakes

We love cupcakes! Valentijnsdag draait om de liefde, liefde draait om lekkernijen. Zoetigheid is de perfecte manier om je liefde te tonen. Voor de finishing touch kun je de cupcakes voorzien van een cocktailprikker met de tekst: ‘I Love You’. Ook kun je de cupcakes versieren met marsepeinhartjes of -bloemen.

3. Champagne Cocktail 

Valentijnsdag, een dag waar een mooie fles champagne niet mag ontbreken. Champagne is een ideaal Valentijnscadeau. Champagne schept een romantische sfeer en dat is wat jij wil! Begin of eindig je dag met een heerlijk glaasje bubbels. Om er een persoonlijke touch aan te geven kan je er een champagne cocktail van maken. Proost! 

4. Candybar

Verras jouw Valentijn met love-snoepjes! Om de snoeptafel als één geheel te zien kun je de tafel versieren in een love-thema. In onze webshop vind je ballonnen, versiering en andere spulletjes die van jouw candybar een snoepwalhalla gaan maken. Eet je niet alles zelf op? 

5. Sapjes Bar 

Is jouw Valentijn ook een #fitgirl? Kan je haar niet blij maken met chocolade, snoep of taart? Maak dan een sapjesbar in huis met allerlei vers fruit! Vergeet niet dat het Valentijnsdag is en geen #healthybeurs. Voeg er dus een vleugje romantiek aan toe. Versier de bar met rozenblaadjes en voilà, healthy en Valentijn gaan samen!

6. Pinky Chandy Cocktail 

Is jouw Valentijn gek op pittig? En wil je iets pittigs serveren? Deze roze cocktail is een verrukkelijke combinatie van pink lemonade en sparkeling wine. Bekijk het hier recept

7. Lovebroodjes 

Goed begin is het halve werk! Begin Valentijnsdag met een heerlijk ontbijt. Of toch lekker samen uitslapen? Begin dan de dag met een heerlijke lunch. Naast je versgeperste sinaasappelsap en croissant mag een broodje met heerlijk beleg natuurlijk niet ontbreken. Snij de broodjes in hartjes vormen en je ontbijt is omgetoverd tot een à la romantische ontbijt. Smakelijk eten! 

 8. Hartjestaart

Valentijnsdag is een feestdag. En een feestdag zonder taart is geen feestdag. Dus wil jij voor jouw Valentijn de ultieme Valentijnsdag verzorgen? Dan heb jij taart nodig. Maar ben je een ramp in de keuken? Of een beetje lui en gewoon geen zin om zelf een taart te bakken? Je kunt er ook gewoon een bestellen!

Gerelateerde Blogs

Valentijnsdag ideeën en tips

Een geurtje kopen voor je Valentijn? Dat is zó passé. In deze tijd is een Valentijns cadeau pas geslaagd als je dit vol trots op...

Leukste Valentijnscadeau ideeën

Valentijnscadeau | ‘Nee schat, ik hoef echt niks!’. Zegt jouw Valentijn dit ook? Lief bedoeld maar neem het niet te serieus. Valentijnsdag...

Historie Valentijnsdag

Valentijnsdag is een jaarlijks terugkerende feestdag waarbij iedereen haar of zijn vriend, vriendin, lover of iemand die jij gewoon super leuk vindt extra in het zonnetje zet. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari, op deze dag laat je je geliefde weten hoeveel je van hem/haar houdt. Is dit een liefdesbrug te ver? Laat dan je een stille liefde weten dat je stiekem verliefd bent door anoniem een kaart of cadeau te sturen. It’s all about love! 

  Alle Blogs