Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Valentijnsdag plannen | Hoe organiseer je een Valentijnsdag?

Valentijns ideeën opgedaan? Check! Valentijns cadeau gekocht? Check! Garantie voor dé ideale Valentijnsdag? Error! Veel mensen onderschatten de organisatie op Valentijnsdag. ‘Maar ik heb een cadeau voor 100,- gekocht! Dan zit ik toch goed?’ Nee! Het gaat namelijk om het gebaar, de organisatie, de moeite. Niet om de euro’s. Hieronder vind je daarom een 8 stappenplan om jouw ideale Valentijnsdag te organiseren.

Valentijnsdag plannen | 8 Stappenplan

Stap 1. Hou het geheim

Makkelijker gezegd dan gedaan. Iedereen weet natuurlijk dat het 14 februari Valentijnsdag is. Dit kan je moeilijk geheimhouden. Maar voor een extra ‘surprise’ effect is het van belang dat het ook echt een surprise wordt! Dus wat je ook gaat doen; hou het geheim! Oké, een kleine hint mag gegeven worden. Dit bespaart je ‘mijn vriend(in) is zo saai’, ‘had ik maar een romantische vriend(in)’ of erger nog ‘schat, het is uit!’. Dat willen wij natuurlijk niet op ons geweten hebben! 

Stap 2. Hou vrij

Je hebt alles op tijd geregeld. Cadeaus zijn binnen. Restaurant gereserveerd. Alle afspraken verschoven/gecanceld. 14 februari staat namelijk in het teken van jullie samen. Tot je plots erachter komt dat jouw vriend(in) gewoon moet werken, sporten of andere afspraken heeft staan. Oeps! Iets teveel geheimgehouden. Om dit te voorkomen ga je de inner circle van je vriend(in) inlichten. Bel haar leidinggevende en vraag een middagje vrij. Bel zijn sportmaat en vraag of hij voor één keer alleen wil sporten. Haal haar vervolgens op van werk, hem van zijn sportschool en rij richting je date accommodatie. Wil zij toch eerst even naar huis om zich klaar te maken? Doe er niet moeilijk om. Vrouwen willen er nu eenmaal goed uitzien voor hun lover. Zeker als jij dé ideale bent. Zie het als compliment!

Stap 3. Stuur een locatie

Oké, ben je niet goed in hintjes geven? Kan je niks geheimhouden? Of praat je liever niet met de inner circle van je vriend(in)? Dan is deze stap iets voor jou! Het is heel simpel, jij gaat naar jullie date accommodatie, stuurt vriend(in)lief je locatie en wacht tot hij of zij binnen komt lopen! Versier in de tussentijd de tafel met rozen en ballonnen. Zorg wel dat je een restaurant, sauna of bar in de buurt kiest. Anders is de kans groot dat je lang moet wachten. Heel lang. Misschien komt hij of zij dan ook gewoon niet. Kan.

Stap 4. Foto/video opname

Bestemming bereikt? Grote kans dat jullie er beide op en top uitzien! Jij hebt je netjes aangekleed en jouw vriend(in) is natuurlijk al de allermooiste. Ideale moment voor een foto *kiek*! Leg vervolgens je telefoon weg. De hele avond als het kan. Vandaag staat namelijk jouw vriend(in) centraal. Zit jullie date erop? Dan is het tijd op deze foto de delen op je Instagram, Facebook, Snapchat en WhatsApp. Wedden dat je vriend(in) dit waardeert! 

Stap 5. Het moment

Speel toerist in je eigen regio! Woon je al jaren in dezelfde stad/dorp? Dan zijn er vast nog honderd plekken waar jullie nooit zijn geweest. Ga op ontdekkingstour. Restaurant? Sauna? Bar? Of café? Waar jullie ook zijn, maak er een ‘special day’ van. Wij van Valentijnsmoment raden stelletjes aan om op zulke momenten fotoalbums mee te nemen. Ja je hoort het goed! Kijk oude foto’s terug. Ga weer even terug naar de fijne herinneringen aan jullie eerste vakantie samen. Jullie eerste verjaardag samen of de geboortefoto’s van jullie kids!

Stap 6. Het cadeau

Lekker gegeten? Alle foto’s bekeken? Veel gelachten? En alle oude herinneringen opgehaald? Dan is het moment aangekomen om jouw cadeau te geven! Een cadeau hoeft natuurlijk niet duur te zijn. Het gaat immers om het idee hè. Nog geen cadeau? Zie onze cadeautips voor ideeën. Vraag bij het geven van je cadeau wat ze van deze dag vond. Of vertel hem waarom je ook al weer zoveel van hem houdt. Love is in the air!  
 

Stap 7. Avondwandeling

Iets teveel gegeten? No prob! Maak een romantische wandeling om de dag af te sluiten. Het is februari en dus koud buiten, pak elkaar stevig vast en praat je vriend(in) alvast in op stap 8. Stap 8 was natuurlijk niet te missen. Oké ga maar snel naar stap 8.

Stap 8. Afsluiter

Wat denk jij dat wij hiermee bedoelen? Precies! Do we need to say more? No. Have fun!

Gerelateerde Blogs

7 ideeën voor een origineel bruiloft cadeau

Wij verzamelen hier de beste tips op een origineel cadeau op een bruiloft te geven. Deze cadeaus kun je geven aan een bruidspaar, maar ook...

Trouwfeest ideeën | spelletjes en activiteiten

Wij hebben een aantal trouwfeest ideeën, spelletjes en activiteiten op een rijtje gezet. De Top 7 Trouwfeest Activiteiten 1. Trouwfeest...

Trouwdag versiering in verschillende thema's

Ben jij op zoek naar bijzondere versiering voor op jullie trouwdag? Bekijk onze drie trouwthema's en kies welke het beste bij jullie past. 

Bruiloft organiseren

Een bruiloft organiseren doe je niet elke dag en door alle hectiek komt er nog veel bij kijken. Wij geven je handige tips zodat je genoeg handvaten hebt voor het organiseren van een trouwfeest. 

  Alle Blogs