Snelle levering

Niet goed, geld terug

Gratis presentje vanaf €25

Gratis verzending vanaf €95

Vrijgezellenfeest cadeaus voor de Bride to Be

Wij verzamelen hier de beste tips voor de meest originele cadeaus voor het vrijgezellenfeest (en de bridalshower) voor de toekomstige bruid.

Onze Top 9 

1. Ring

Als aanstaande bruid is het natuurlijk leuk om een mooi sieraad te krijgen. Een ring is een bijzonder geschenk om te krijgen en als voorbereiding op de grote dag.

2. Vriendinnenboekje

Vul met alle vriendinnen dit vriendinnenboekje in. Dit kan voor of tijdens de het feest. Zo heeft de aanstaande bruid een aandenken aan deze leuk dag! 

3. Lingerie 

Pikante lingerie is uitdagend voor de huwelijksnacht en leuk om te krijgen als cadeau. Een kousenband is een absolute must om te dragen tijdens de trouwdag. Dit draagt de bruid onder haar trouwjurk.
 

4.Liefdesslot

Een liefdesslotje is origineel om te geven. Het toekomstige bruidspaar schrijft hun namen op het slotje en bevestigen dit op de brug. Het slotje staat symbool om de liefde voor eeuwig te betuigen.

5. Liefdes snoep

Maak een liefdes snoeppakket. Met allerlei zoete lekkernij in de vorm van hartjes. Wat zal de bruid smullen met al dat lekkers!

6. Wens aan ballon

De aanstaande bruid gaat een spannend leven tegemoet. Wat wens je haar? Schrijf individueel een wens op een briefje en laat de ballon los aan het einde van de bridalshower of het vrijgezellenfeest. 

7. Champagne glazen

Het organiseren van een bruiloft neemt veel tijd in beslag. Het kan daarom handig zijn om een cadeau te geven dat op de bruiloft gebruikt kan worden. Champagne glazen kunnen goed van pas komen wanneer er getoost wordt op het nieuwe bruidspaar!

8. Foto op canvas

Een foto is een prachtig aandenken aan de bruiloft. De bruid en bruidegom hebben er waarschijnlijk ook flink in geïnvesteerd met een dure fotograaf. Des te meer reden om een foto op canvas cadeau te geven. Zo kan het bruidspaar dit in hun huis ophangen. Op een prominente, of minder prominente plek. Net wat het bruidspaar mooi vindt.

9. Sluier

Een sluier is een charmante accessoire op een bruiloft. Je kunt kiezen uit verschillende sluiers. Bijvoorbeeld een sluier met een moderne look, maar je kunt ook kiezen voor een sierlijke sluier met bloemenrand. 

Gerelateerde Blogs

Wat is eigenlijk een bridalshower?

Een bruiloft is niet compleet zonder een pre-huwelijks feestje. Een bridalshower is een perfecte gelegenheid om te genieten van de bruid...

Bridal shower: leuker dan vrijgezellenfeest?

Een bridal shower is een opkomende hype en de ideale vervanging van een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Op vrijgezellenfeesten is er een...

Slingers en ballonnen voor op de Bridalshower

Een bridalshower is niet compleet zonder versiering. Je kunt nu ballonnen en slingers bestellen op onze website. Ontvang een zakje met 10 ballonnen met het thema 'Bride to Be'. Of bestel een vlaggenlijn in het thema Bride to Be, Princess Bride of Bridezilla. Je huis is met de versiering in een klap bridal proof en het feestje kan beginnen! 

De leukste Bridalshower spellen

Bridalshower Moment heeft 7 leuke spelletjes ontwikkeld om te spelen tijdens een bridalshower. Alle 7 spelletjes zitten in een unieke box. Heel leuk om samen met je vriendinnen te spelen!  De spelletjes zijn geschikt voor 8 personen.

Bridalshower vriendinnenboekje

Een bridalshower is een prachtige dag om nooit meer te vergeten. Met alle vriendinnen wil je dit mooie moment koesteren. Met het vriendinnenboekje kan iedereen wat moois opschrijven voor de toekomstige bruid. Net zoals een vriendenboekje van de basisschool, kan iedereen de gegevens opschrijven, hobby's noteren en een leuke foto opplakken.

Fijne feestdagen!

Bridalshower Moment wenst je fijne feestdagen en een fantastisch 2016! In het nieuwe jaar zullen wij de eerste thema versiering voor bridalshowers lanceren. En daarnaast ook een vriendinnenboekje, de allerleukste bridalshower spelletjes en de mooiste cadeautjes. Wij zien je graag in 2016!

Zet de Bride to Be in het zonnetje met een bridal shower

Bridal showers zijn ontzettend in populariteit aan het stijgen - iets wat wij maar al te goed begrijpen! Het is namelijk een schitterend alternatief voor een vrijgezellenfeest - een feest dat toch meer geassocieerd wordt met zuipen, naakt en andere onzedelijke zaken. Ookal vinden wij dat de toekomstige bruid ook nog even flink moet genieten van haar vrijgezellendagje, denken we dat het best een stukje fatsoenlijker kan! 

Bridalshower versiering in verschillende thema's

Bridalshower Moment heeft voor de verschillende Brides verschillende bridalshower themaboxen. Hieronder vind je een overzicht van de Brides en de samenstelling van de themaboxen. Alle themaversiering zal verkrijgbaar zijn vanaf april 2016.

Bridalshower hapjes en drankjes

Met een bridalshower is het belangrijk om een tafel vol met lekkere hapjes neer te zetten. De hapjes kun je zelf bestellen, maar wellicht vind je het leuk om zelf te kokkerellen. Wij hebben de lekkerste hapjes geselecteerd. Verras jouw gasten met heerlijke bakcreaties. 

Bridalshower spelletjes en activiteiten

Wij hebben een aantal Bridalshower spelletjes en activiteiten op een rijtje gezet. 

Hoe organiseer je een bridalshower?

Een bridalshower organiseren doe je waarschijnlijk niet elke dag en er komt best nog wel wat bij kijken. Daarom geven we je hier een handig stappenplan met diverse tips.

  Alle Blogs